Smartphone-ul pe care nu trebuie sa il incarci deloc . FOTO

Te-ai saturat sa ramai constant fara baterie ? Trebuie sa ai smartphone-ul conectat constant la o sursa de energie ? Aceste probleme le poti uita deoarece a fost inventat primul telefon care nu are nevoie de incarcator .

Numele telefonului este Delta V si este primul smartphone independent energetic , care se bazeaza pe surse de energie regenerabila , cum ar fi energia solara , piezoelectricitate si triboelectricitate . Aceste tehnologii functioneaza prin intermediul unui film care este instalat sub fiecare sectiune , capabil de a converti chiar si cele mai mici vibratii si miscari in sursa de energie pentru telefon .




Unul din lucrurile cele mai uimitoare despre aceste telefon este ca acesta este un exemplu foarte bun de non-dependenta de energie electrica , el e capabil sa produca sufiecienta energie pentru a putea rula fara nevoita de a se baza pe alte surse de rezerva .

Pentru moment aceasta tehnologie remarcabila a noului smartphone ramane mai degraba conceptuala decat in dezvoltare . Dar pana ca acest telefon sa fie accesibil publicului larg , exista si alte optiuni inovative pe care le puteti utiliza pentru a mentine smartphone-ul pornit , cum ar fi bateriile solare.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu