10 chestii bine de stiut . De necrezut .

Vrei sa traiesti mai mult  ? Atunci fi dreptaci , iar daca vrei sa simti gustul unei cepe fara sa o mesteci , pune ceapa sub talpa . Te simti prea obosit si nu dormi suficiente ore ? Ia exemplul unui melc .

Mai jos am sa va prezint , 10 chestii bine de stiut si foarte interesante , chestii la care nici nu ne puteam gandi vreodata .1. Unghiile de la maini cresc de 4 ori mai repede decat cele de la picioare .

2. Dreptacii traiesc , in medie , cu noua ani mai mult decat stangacii .

3. Daca pui o ceapa sub talpa si incepi sa o freci timp de 30-60 de minute incepi sa-i simti gustul , deoarece substantele din leguma intra prin piele in sistemul vascular .

4. Nu poti sa te sinucizi tinandu-ti respiratia deoarece daca ti-o ti pana cand iti pierzi cunostiinta , vei incepe sa respiri normal .

5. Pe doar 2 centimetrii de piele umana exista nici mai mult nici mai putin de 20 de milioane de creaturi microscopice .

6. Armadilo sunt singurele fiinte , in afara de om care se pot imbolnavii de lepra .

7.
Un melc poate dormi 3-4 ani , perioada in care nu trebuie sa manance nimic .

8. Girafele pot trai mai mult timp fara apa decat camilele .

9. "Cantecele" balenelor cu cocoasa se pot schimba radical de la an la an .

10.
Forta necesara pentru a-ti scoate piciorul din nisipuri miscatoare in timp ce se misca cu un centimetru pe secunda este egala cu forta necesara pentru a ridica un automobil de greutate medie .


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu